Jadłospis

Jadłospis 21.10 – 25.10

Poniedziałek
Kapuśniak z kiełbasą i ziemniakami 250ml
Makaron z serem 250g, jabłko
Kompot owocowy 200ml
876,18 kcal
Alergeny /gluten, białko jaj, białko mleka, seler/
Wtorek
Zupa grysikowa z jarzynami 250ml
Pierś drobiowa duszona100g, kasza kuskus 100g, surowka z marchewki100g
Woda mineralna 200ml
688,85 kcal
Alergeny /gluten, białko mleka, białko jaj, seler/
Środa
Zupa ogórkowa z ryżem 250ml
Makaron spaghetti z sosem mięsno-pomidorowym 250g, owoc
Kompot owocowy 200ml
963,85kcal
Alergeny/gluten, białko jaj, białko mleka, seler/
Czwartek
Zupa szpinakowa z grzankami 250ml
Gołąbki w sosie pomidorowym 250g, pomarańcza
Kompot owocowy 200ml
729,31kcal
Alergeny/białko jaj, białko mleka, seler/
Piątek
Barszcz biały z jajkiem 250ml
Placki ziemniaczane 150g, sałata z tuńczykiem 100g
Woda mineralna 200ml
778,58 kcal
Alergeny /gluten, białko jaj, białko mleka, seler/